Šport
21 ogledov

Eto'o grozi, da ga ne bo na SP

Samuela Eto'oja so prizadele besede Rogerja Mille. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Kaj lahko se zgodi, da v Južni Afriki ne bomo gledali zvezdnika Interja Samuela Eto'oja. "Ali je sploh vredno, da grem na SP?" se sprašuje, potem ko je Roger Milla dejal, da ni naredil še ničesar za Kamerun.

Pred bližnjim svetovnim prvenstvom v Južni Afriki se je zakuhala afera v kamerunski reprezentanci. Napadalec Samuel Eto'o tako manj kot dva tedna pred začetkom grozi, da morda sploh ne bo odšel na prvenstvo. "Ali je sploh vredno, da grem na SP? Imam še nekaj dni za premislek. Dobro bom premislil, če je moje sodelovanje sploh potrebno. Jaz osebno SP ne potrebujem," sporoča Eto'o.

Dobro bom premislil, če je moje sodelovanje sploh potrebno. Jaz osebno SP ne potrebujem.
Samuel Eto'o

In kaj ga je tako zelo razjezilo? Besede nekdanjega kamerunskega reprezentanta Rogerja Mille, ki je pred dnevi dejal, da je Eto'o že veliko naredil kza Barcelono in Inter, a še ničesar za svojo reprezentanco.

"In kaj je on naredil za reprezentanco? Saj ni zmagal SP. Igrali so le v četrtfinalu, a so imeli izjemno ekipo," se sprašuje nogometaš Interja, ki je na 94 tekmah za Kamerun dosegel 44 golov. In Milla? Dal je štiri gole na svetovnem prvenstvu leta 1990, ko se je uvrstil v že omenjeno četrtfinale.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.