Eto'o se želi vrniti v Inter

Foto: EPA
Foto: EPA
Samuel Eto'o se želi že letošnjo zimo vrniti v Inter, kamor je poleti odšel v ruski Anži. Kot poroča Gazzetta, se Eto'o v Milano ne želi vrniti za vedno, temveč le med zimskim premorom v ruski ligi.
Oglej si celoten članek

Odlični napadalec Samuel Eto'o naj bi se o svoji želji po kratkotrajnem povratku v Inter že pogovarjal s predsednikom črno-modrih Massimom Morattijem, ki naj bi dal zeleno luč za prihod Kamerunca, a zadnjo besedo bo seveda imel Anži. Spomnimo, da je klub iz Dagestana za Eto'ja poleti plačal kar 27 milijonov evrov, medtem ko je z letno plačo 20 milijonov evrov najbolje plačan nogometaš na svetu.

Če bo res prišlo do posoje, bo Eto' za Inter zaigral na devetih srečanjih Serie A in tudi na prvem obračunu osmine finala Lige prvakov, če se bo zasedba Claudia Ranierija seveda uvrstila med 16 najboljših ekip v najelitnejšem klubskem tekmovanju na stari celini.

Eto'o je v prejšnji sezoni za Inter v vseh tekmovanjih sicer zabil kar 37 zadetkov. Nerazzuri so brez Kamerunca v letošnjo sezono krenili s samo štirimi točkami na petih tekmah Serie A. Slab izkupiček pa je ekspresno hitro odnesel Gian Piera Gasperinija.

Anži: "Eto'o se bo pripravljal na novo sezono"

Generalni direktor Anžija German Čistjakov si tovrstnega scenarija ne predstavlja niti v največji nočni mori. "Eto'o se bo v zimskem času pripravljal na začetek nove sezone," je na klubski spletni strani zapisal generalni direktor moštva iz Mahačkale, ki je v lasti ruskega milijarderja Sulejmana Kerimova, 118. najbogatejšega zemljana na lestvici revije Forbes. Kerimovo premoženje je vredno 7,8 milijarde ameriških dolarjev.

Mesec dni brez Forlana

Inter v naslednjem mesecu ne bo računal na usluge urugvajskega reprezentanta Diega Forlana. Največja okrepitev tega moštva v poletnem prestopnem roku si je mišico na levi nogi poškodoval po golu, ki ga je v okviru južnoameriških kvalifikacijah za nastop na SP v Braziliji leta 2014 dosegel proti Paragvaju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.