Šport > Nogomet
7 ogledov

Eto'o se želi vrniti v Inter

eto'o anži EPA
Samuel Eto'o se želi že letošnjo zimo vrniti v Inter, kamor je poleti odšel v ruski Anži. Kot poroča Gazzetta, se Eto'o v Milano ne želi vrniti za vedno, temveč le med zimskim premorom v ruski ligi.

Odlični napadalec Samuel Eto'o naj bi se o svoji želji po kratkotrajnem povratku v Inter že pogovarjal s predsednikom črno-modrih Massimom Morattijem, ki naj bi dal zeleno luč za prihod Kamerunca, a zadnjo besedo bo seveda imel Anži. Spomnimo, da je klub iz Dagestana za Eto'ja poleti plačal kar 27 milijonov evrov, medtem ko je z letno plačo 20 milijonov evrov najbolje plačan nogometaš na svetu.

Če bo res prišlo do posoje, bo Eto' za Inter zaigral na devetih srečanjih Serie A in tudi na prvem obračunu osmine finala Lige prvakov, če se bo zasedba Claudia Ranierija seveda uvrstila med 16 najboljših ekip v najelitnejšem klubskem tekmovanju na stari celini.

Eto'o je v prejšnji sezoni za Inter v vseh tekmovanjih sicer zabil kar 37 zadetkov. Nerazzuri so brez Kamerunca v letošnjo sezono krenili s samo štirimi točkami na petih tekmah Serie A. Slab izkupiček pa je ekspresno hitro odnesel Gian Piera Gasperinija.

Anži: "Eto'o se bo pripravljal na novo sezono"

Generalni direktor Anžija German Čistjakov si tovrstnega scenarija ne predstavlja niti v največji nočni mori. "Eto'o se bo v zimskem času pripravljal na začetek nove sezone," je na klubski spletni strani zapisal generalni direktor moštva iz Mahačkale, ki je v lasti ruskega milijarderja Sulejmana Kerimova, 118. najbogatejšega zemljana na lestvici revije Forbes. Kerimovo premoženje je vredno 7,8 milijarde ameriških dolarjev.

Mesec dni brez Forlana

Inter v naslednjem mesecu ne bo računal na usluge urugvajskega reprezentanta Diega Forlana. Največja okrepitev tega moštva v poletnem prestopnem roku si je mišico na levi nogi poškodoval po golu, ki ga je v okviru južnoameriških kvalifikacijah za nastop na SP v Braziliji leta 2014 dosegel proti Paragvaju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.