Eusebia prepeljali v bolnišnico

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sinoči so v bolnišnico v Poznanu prepeljali legendarnega portugalskega nogometaša Eusebia. Slednji je bil sicer že pred prvenstvom slabšega zdravja, a nikakor ni želel zamuditi nastopov Cristiana Ronalda in soigralcev na letošnjem Euru.
Oglej si celoten članek

Legendarni portugalski nogometaš Eusebio je moral sinoči v Poznanu, kjer se mudi v času evropskega nogometnega prvenstva, poiskati zdravniško pomoč. Sedemdesetletni Eusebio zaradi slabšega zdravja, letos je bil že trikrat v bolnišnici, skoraj ne bi smel odpotovati na prvenstvo, vendar so mu zdravniki odhod na koncu le dovolili.

Eusebia so potem, ko mu je v Opalenici postalo slabo, nemudoma prepeljali v bolnišnico v Poznanu, kjer so opravili vse možne zdravstvene preglede. Prejemnik zlate žoge za najboljšega nogometaša leta 1965 je letos že trikrat obiskal bolnišnice. Enkrat zaradi pljučnega vnetja, drugič zaradi bolečin v vratu in tretjič zaradi težav s povišanim krvnim pritiskom. Kljub slabšemu zdravju ni želel izpustiti letošnjega Eura, četrtfinale med Portugalsko in Češko pa si je na tribunah stadiona v Varšavi ogledal v družbi Luisa Figa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.