Šport
13 ogledov

Eusebia prepeljali v bolnišnico

Eusebio Reuters
Sinoči so v bolnišnico v Poznanu prepeljali legendarnega portugalskega nogometaša Eusebia. Slednji je bil sicer že pred prvenstvom slabšega zdravja, a nikakor ni želel zamuditi nastopov Cristiana Ronalda in soigralcev na letošnjem Euru.

Legendarni portugalski nogometaš Eusebio je moral sinoči v Poznanu, kjer se mudi v času evropskega nogometnega prvenstva, poiskati zdravniško pomoč. Sedemdesetletni Eusebio zaradi slabšega zdravja, letos je bil že trikrat v bolnišnici, skoraj ne bi smel odpotovati na prvenstvo, vendar so mu zdravniki odhod na koncu le dovolili.

Eusebia so potem, ko mu je v Opalenici postalo slabo, nemudoma prepeljali v bolnišnico v Poznanu, kjer so opravili vse možne zdravstvene preglede. Prejemnik zlate žoge za najboljšega nogometaša leta 1965 je letos že trikrat obiskal bolnišnice. Enkrat zaradi pljučnega vnetja, drugič zaradi bolečin v vratu in tretjič zaradi težav s povišanim krvnim pritiskom. Kljub slabšemu zdravju ni želel izpustiti letošnjega Eura, četrtfinale med Portugalsko in Češko pa si je na tribunah stadiona v Varšavi ogledal v družbi Luisa Figa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.