Evforična je tudi nekdanja slovenska nogometna desetica

Foto: Žurnal24
Nad igro slovenske reprezentance so navdušeni mnogi. Med njimi je tudi Zlatko Zahovič. Rekorderja po številu nastopov za slovensko reprezentanco so naši borci tako navdušili, da jih je prišel spodbujat kar v Madrid.
Oglej si celoten članek
"Res me ti fantje malce spominjajo na našo zlato nogometno generacijo. Ta reprezentanca ima značaj, borijo se do konca, verjamem vanje. V nasprotju z mnogimi že od samega začetka," je dejal Zlatko Zahovič, ki je prek Sanija Bečiroviča navezal stik s KZS in prosil za pomoč pri nakupu vstopnic. Zahovič po svetu potuje s slogom in nikoli sam. Tokrat je zase in za sedmerico prijateljev in prijateljic celo najel letalo: "Rad imam košarko, tokrat sem imel prost konec tedna, zato sem prišel. Če bodo še naprej igrali tako dobro, bom moral priti še naslednji konec tedna," je malce v šali in malce zares počasi končal pogovor Zahovič, ki je celotno tekmo spremljal zelo doživeto (oglejte si posnetek na www.zurnal24.si). No, eno vprašanje je le še priletelo – Zlatko, kako kot nekdanji reprezentant komentirate odsotnost nekaterih zvezdnikov? "Ne razumem,“ je dejal kratko in jaz sem, misleč, da ne razume mene, še enkrat ponovil vprašanje. In še enkrat dobil isti odgovor. In takrat se mi je posvetilo, da tudi jaz ne razumem – Zlatko ne razume njih, ne mene.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.