Šport > Košarka
59 ogledov

Evforična je tudi nekdanja slovenska nogometna desetica

Žurnal24 main
Nad igro slovenske reprezentance so navdušeni mnogi. Med njimi je tudi Zlatko Zahovič. Rekorderja po številu nastopov za slovensko reprezentanco so naši borci tako navdušili, da jih je prišel spodbujat kar v Madrid.
"Res me ti fantje malce spominjajo na našo zlato nogometno generacijo. Ta reprezentanca ima značaj, borijo se do konca, verjamem vanje. V nasprotju z mnogimi že od samega začetka," je dejal Zlatko Zahovič, ki je prek Sanija Bečiroviča navezal stik s KZS in prosil za pomoč pri nakupu vstopnic. Zahovič po svetu potuje s slogom in nikoli sam. Tokrat je zase in za sedmerico prijateljev in prijateljic celo najel letalo: "Rad imam košarko, tokrat sem imel prost konec tedna, zato sem prišel. Če bodo še naprej igrali tako dobro, bom moral priti še naslednji konec tedna," je malce v šali in malce zares počasi končal pogovor Zahovič, ki je celotno tekmo spremljal zelo doživeto (oglejte si posnetek na www.zurnal24.si). No, eno vprašanje je le še priletelo – Zlatko, kako kot nekdanji reprezentant komentirate odsotnost nekaterih zvezdnikov? "Ne razumem,“ je dejal kratko in jaz sem, misleč, da ne razume mene, še enkrat ponovil vprašanje. In še enkrat dobil isti odgovor. In takrat se mi je posvetilo, da tudi jaz ne razumem – Zlatko ne razume njih, ne mene.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.