Fabjanova svetovna prvakinja!

Foto: Žurnal24 fabjan_action
V Malles Venosti v Italiji poteka svetovno prvenstvo v smučarskih tekih do 23 let. Slovenska tekačica Vesna Fabjan je v sprintu osvojila zlato medaljo.
Oglej si celoten članek
 
 

Pravzaprav so bile glavne favoritke za zmago druge tekmovalke, ampak zdaj sem jaz na najvišji stopnički.

Vesna Fabjan

 
Slovenska smučarska tekačica Vesna Fabjan je osvojila naslov svetovne prvakinje do 23 let. Fabjanova je bila v italijanski Malles Venosti v pokrajini Bolzano najboljša v sprintu, lep uspeh pa je z devetim mestom dopolnila še Barbara Jezeršek. Pri moških je naslov svetovnega prvaka U-23 osvojil Šved Robin Bryntesson.

"Pravzaprav so bile glavne favoritke za zmago druge tekmovalke, ampak zdaj sem jaz na najvišji stopnički. Vse je potekalo odlično, precej bolje kot sem pričakovala, v finalu pa sem že kmalu naredila pomembno razliko. Proga mi je bila pisana na kožo, najlepša nagrada za ves trud pri treningih pa je tokratna zlata kolajna okrog vratu," je po tekmi povedala slovenska smučarska tekačica, ki je tudi državna prvakinja v sprintu. Prvenstvo se bo končalo prihodnji petek.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.