Fabregas trpi, Arsenal zmaguje

Foto: EPA
Foto: EPA
Kapetan Arsenala Cesc Fabregas trpi, ker ne sme v Barcelono; njegovi dosedanji soigralci iz Arsenala pa so priprave v Aziji začeli z visoko zmago 4:0 nad malezijskim All-Starjem.
Oglej si celoten članek

"Na Ibizi sem govoril s Cescom. Rekel mi je, da trpi, ker si res želi priti v Barcelono," je na kampu Barceloninega podmladka razkril Xavi. "Barcelona je njegova velika želja. Naredil je vse, da bi prišel. Želi si, da bi ga Arsenal pustil oditi." Zgodba o prestopu 24-letnega Cesca Fabregasa iz Arsenala nazaj v matični klub se vleče že dve leti. Po eni strani se zdi, da tako blizu vrnitve, kot je zdaj, še ni bil, a po drugi strani bi Barceloni po prestopu Alexisa Sancheza iz Udineseja zmanjkalo denarja za Cescovo odškodnino. Arsenal, ki ga ne želi prodati, zahteva več kot 40 milijonov evrov.


Arsene Wenger
je s svojimi varovanci na pripravah v Aziji, Fabregas, ki ga znova muči poškodba, pa je ostal v Evropi. Topničarji so turnejo v Aziji začeli s prepričljivo zmago nad All-Star ekipo Malezije. V Kuala Lumpurju so to sredo zmagali s 4:0. Zadeli so Aaron Ramsey, Theo Walcott, Carlos Vela in Tomas Rosicky. Medtem je Wenger prvič podal dvom, ali je smotrno na silo zadržati Fabregasa: "Mislim, da je bil Cesc vedno zaljubljen v Arsenal, a na drugi strani si želi igrati za največji klub na svetu ta hip in lahko ga razumem. Mora biti povsem osredotočen in prepričan, da je Arsenal zanj najboljša izbira."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.