Facebook profil Maribora: "Ubij ...!"

Foto: Žurnal24 Takole so zapisali na Facebook profilu NK Maribor. (Foto: Facebook)
Na Facebook profilu navijačev NK Maribor je tri ure pred začetkom derbija z Olimpijo navijače pričakala naslednja objava: "Še 3 ure! Ubij ..." Napis je všeč že več kot sto ljudem.
Oglej si celoten članek
Tekma V ŽIVO
Tako kot večerno tekmo Lige prvakov med Manchester Unitedom in Schalkejem 04 bomo s komentarjem V ŽIVO pospremili tudi slovenski večni derbi. Od 17.30 naprej se nam pridružite TUKAJ!

Prašičja glava, s katero so pred začetkom zadnjega derbija provocirali navijači Olimpije Green Dragons, je pred nocojšnjim obračunom Maribora in Olimpije dobila tudi štajerski odgovor. Na Facebook profilu navijačev vijoličastih so tri ure pred začetkom tekme v Ljudskem vrtu objavili naslednje besede: "Še 3 ure! Ubij ..."

Gre seveda za tradicionalni navijaški vzklik navijačev obeh moštev, kjer se stavek praviloma dopolni z "žabar(j)a" (v primeru navijačev Maribora) in "Štajerca" (v primeru navijačev Olimpije). Objava je bila v nekaj več kot pol ure všeč že 124 uporabnikom Facebooka.

Navijaška kultura v Sloveniji nikoli ni bila na visokem nivoju, kot kaže, pa bomo tudi nocoj v Mariboru priča navijanju, ki se bo veliko raje kot na podpiranje lastnih nogometašev osredotočalo na žaljenje nasprotne ekipe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.