Fak trenira s ''karjolo''

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Slovenski biatlonec Jakov Fak se v pripravah na novo sezono poslužuje zanimivih treningov, s katerimi med drugim izboljšuje koordinacijo gibanja.
Oglej si celoten članek

"Poleg klasičnih treningov se posvečam gimnastiki in pilatesu," je na svoji FB strani pojasnil Jakov Fak, ki si v domačem Mrkoplju pri treningih pomaga tudi s "karjolo."

"Vse ima smisel v vajah za koordinacijo gibanja, vajah za preprečevanje poškodb, krepitvi mišičnih skupin, ki jih je s specialnim tekaškim treningom težje vaditi. Vse to je tudi temelj za naslednjo sezono," je dodal Fak, ki pričakuje, da bo tudi v novi zimi naredil korak naprej: "Delam na vseh tistih področjih, da bi bil še boljši. Gremo naprej!"
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.