Falcao: ''Ronaldo in Messi sta zveri''

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Radamel Falcao, prvi zvezdnik Atlético Madrida, se je v intervjuju za špansko televizijo Cuatro ozrl po letu 2012, ki je bilo za Kolumbijca zelo uspešno. Šestindvajsetletnik meni, da si za svoje predstave zasluži oceno 9,5.
Oglej si celoten članek

''Leto 2012 je bilo odlično, izjemno. Toliko lepih trenutkov, da je med njimi težko izbirati,'' je povedal Falcao, ki je svojim predstavam na zelenici podal oceno 9,5. ''Dal bi si devet. Morda celo devet in pol,'' je razkril 26-letnik.

Odlične predstave kolumbijskega reprezentanta, ki je dosegel 17 golov, se odražajo v španskem nogometnem prvenstvu, kjer Atlético zaseda visoko drugo mesto - pred mestnim rivalom Real Madridom. Falcao se je pritoževal, da se kljub izjemnemu uspehu Atlética o klubu ne govori veliko. ''Z denarjem, s katerim razpolagata Real Madrid in Barcelona, si lahko privoščita najboljše igralce, vendar je Barça prva, Atlético drugi in Real tretji. V tem trenutku bi se moralo govoriti o Barçi in Atléticu,'' je povedal Falcao.

El Tigre se ni uspel uvrstiti v finalni izbor za zlato žogo, je pa zato izkoristil priložnost, da pove nekaj pohvalnih besed na račun ostalih nominirancev. ''Xavi, Iniesta in Casillas so izjemni in niso osvojili zlate žoge, ker sta pred njimi dve zveri,'' je dodal Kolumbijec, ki bo božične praznike preživel v družinskem krogu. Kaj pa želje za prihajajoče leto? ''Zdravje in še boljši nogomet,'' je zaključil Falcao.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.