Šport > Nogomet
6 ogledov

Falcao: ''Ronaldo in Messi sta zveri''

radamel falcao Reuters
Radamel Falcao, prvi zvezdnik Atlético Madrida, se je v intervjuju za špansko televizijo Cuatro ozrl po letu 2012, ki je bilo za Kolumbijca zelo uspešno. Šestindvajsetletnik meni, da si za svoje predstave zasluži oceno 9,5.

''Leto 2012 je bilo odlično, izjemno. Toliko lepih trenutkov, da je med njimi težko izbirati,'' je povedal Falcao, ki je svojim predstavam na zelenici podal oceno 9,5. ''Dal bi si devet. Morda celo devet in pol,'' je razkril 26-letnik.

Odlične predstave kolumbijskega reprezentanta, ki je dosegel 17 golov, se odražajo v španskem nogometnem prvenstvu, kjer Atlético zaseda visoko drugo mesto - pred mestnim rivalom Real Madridom. Falcao se je pritoževal, da se kljub izjemnemu uspehu Atlética o klubu ne govori veliko. ''Z denarjem, s katerim razpolagata Real Madrid in Barcelona, si lahko privoščita najboljše igralce, vendar je Barça prva, Atlético drugi in Real tretji. V tem trenutku bi se moralo govoriti o Barçi in Atléticu,'' je povedal Falcao.

El Tigre se ni uspel uvrstiti v finalni izbor za zlato žogo, je pa zato izkoristil priložnost, da pove nekaj pohvalnih besed na račun ostalih nominirancev. ''Xavi, Iniesta in Casillas so izjemni in niso osvojili zlate žoge, ker sta pred njimi dve zveri,'' je dodal Kolumbijec, ki bo božične praznike preživel v družinskem krogu. Kaj pa želje za prihajajoče leto? ''Zdravje in še boljši nogomet,'' je zaključil Falcao.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.