Šport > Nogomet
26 ogledov

Falcau ponudil več kot Torresu

Diego Costa Falcao Atletico Madrid Deportivo La Coruna Liga BBVA Španija liga pr EPA
Angleški časnik The Daily Mail poroča, da je Roman Abramovič pripravljen Radamelu Falcau ponuditi 12,3 milijona evrov letne plače, če se Kolumbijec preseli na Stamford Bridge. Ruski milijarder želi v Londonu združiti moči Pepa Guardiole in zvezdnika Atlético Madrida.

Lastnik Chelseaja Roman Abramovič naj bi na Radamela Falcaa naslovil ponudbo v višini 12,3 milijona evrov. The Daily Mail poroča, da je kolumbijski zvezdnik prva izbira londonskega velikana, saj nogometašu Atlético Madrida ponujajo kar 246 tisoč evrov tedenske plače, kar je dobrih trideset tisočakov več, kot jih na teden prejme Fernando Torres.

Benítez: Naslov? Zakaj pa ne?

Benitez Chelsea Corinthians klubsko SP svetovno prvenstvo finale trening | Avtor: EPA EPA
Trener Chelseaja Rafael Benítez je prepričan, da Chelsea ostaja v igri za naslov angleške premier lige. Londončani se bodo v nedeljo mudili na Japonskem, kjer bodo v finalu svetovnega klubskega prvenstva zaigrali s Corinthiasom, Manchester United pa bo imel priložnost, da s tekmo več modrim pobegne na trinajst točk razlike. Benítez je kljub temu prepričan, da je zaostanek še možno nadoknaditi. ''Preden sem prišel, sem imel veliko ponudb. Lahko bi delal v Španiji, Italiji ali na Kitajskem, kjer bi zaslužil ogromne količine denarja s klubom, ki zaseda sredino lestvice. Čakal sem na vrhunsko ekipo, saj hočem osvajati lovorike. Ljudje me sprašujejo, če bosta o naslovu odločala Manchester United in Manchester City. Realistično gledano lahko s tremi zaporednimi zmagami hitro pridobiš na samozavesti. Zakaj pa ne?'' je povedal Španec in dodal: ''Z Liverpoolom smo v enajstih tekmah remizirali z Arsenalom in zabeležili deset zmag. Zakaj nam ne bi zdaj uspelo nekaj podobnega?''

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.