"Farmacevti" nad Handanovića, Danci lovijo presenečenje

Foto: Profimedia Esprit Arena v Düsseldorfu bo gostila srečanje med Interjem in Bayerjem.
Foto: Profimedia Esprit Arena v Düsseldorfu bo gostila srečanje med Interjem in Bayerjem.
Nogometaši v Ligi Evropa bodo danes začeli četrtfinalne dvoboje.
Oglej si celoten članek

Četrtfinalni obračuni Lige Evropa bodo zaradi novega koronavirusa vsi v Nemčiji, polfinaliste pa bo odločila le po ena tekma.

Drevi ob 21. uri bo Manchester United v Kölnu igral proti Københavnu, milanski Inter s Samirjem Handanovićem pa bo v Düsseldorfu iskal pot v polfinale proti Bayerju iz Leverkusna.

V torek, prav tako ob 21. uri, pa se bosta v Gelsenkirchnu merila Šahtar Doneck in Basel, v Duisburgu pa Wolverhampton in Sevilla.

Pred ligo prvakov Dva okužena v klubu Jana Oblaka, Uefa je obveščena

Polfinalni tekmi bosta 16. in 17. avgusta v Kölnu in Düsseldorfu, finale pa bo 21. avgusta v Kölnu. Zmagovalec se bo prebil v skupinski del Lige prvakov v sezoni 2020/21.

Če pa si je zmagovalec preboj v Ligo prvakov zagotovil že v domačem prvenstvu, bo mesto pripadlo tretjeuvrščenemu iz francoske Ligue 1 Rennesu.

Liga Evropa Handanović naprej, Danci izločili Erdoğanove ljubljence

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.