Federer dobil prepoved za čevlje

Foto: EPA
Foto: EPA
Pravila veljajo za vse, tudi če si Roger Federer, so sporočili organizatorji turnirja v Wimbledonu, ki zahtevajo, da Švicar zamenja svoje športne copate.
Oglej si celoten članek

Organizatorji teniškega turnirja v Wimbledonu so sedemkratnega zmagovalca Rogerja Federerja pozvali, naj zamenja svoje športne copate.

Švicarski maestro, ki v All England Clubu lovi rekordno osmo lovoriko, je v prvem krogu zlahka odpravil Romuna Victorja Hanescuja, med obračunom pa je nosil športne copate z oranžnim podplatom.
Foto: EPA roger federer Tradicija veleva, da morajo tenisači v Wimbledonu nositi bela oblačila, medtem ko so pravila glede obutve nekoliko manj stroga. Nike je novo Federerjevo obutev predstavil v ponedeljek in v izjavi za medije zapisal, da se je Švicar odločil za ''pogumno modno potezo''.

Športni copati bodo, kot kaže, dobili le 69 minut televizijskega časa, kolikor jih je Federer potreboval za zmago s 6:3, 6:2, 6:0. Dobra ura pa je bila več kot dovolj, da je Nike razprodal celotno omejeno zalogo športnih copatov za 140 dolarjev na par.

Federer naj bi za drugi obračun, kjer se bo pomeril z Ukrajincem Sergijem Stakhovskim, nosil drugačne copate.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.