Federer izpolnil željo oboževalki

Foto: Facebook
Foto: Facebook
Švicarski maestro Roger Federer je izpolnil željo 18-letni Beatrizi Tinoco, ki se je med turnirjem v Wimbledonu srečala s svojim teniškim idolom.
Oglej si celoten članek

Teniška navdušenka Beatriz Tinoco, ki je po dveh letih boja premagala zahrbtno bolezen Hodgkinov limfom, je pred začekom turnirja v Wimbledonu prejela sporočilo svojega najljubšega tenisača. Roger Federer je njo in njeno družino povabil v London, kjer je 18-letnici osebno razkazal legendarni All England Club, nato pa sta se pomerila tudi na teniškem igrišču.

''Rekel je, da sem veliko prestala in me močno objel. Začela sem jokati na njegovi rami,'' je povedala Tinocova, ki je po srečanju z zmagovalcem 17 turnirjev za grand slam svoje starše vprašala: ''Se je to res pravkar zgodilo?''

Federer: Zelo sem užival

''Mnogo ljudi ima podobne sanje, a tokrat je bilo lepo, saj sva skupaj preživela več časa. Ni šlo le za hitro snidenje. Razkazal sem ji Wimbledon, igrala sva tenis in praznovala njen rojstni dan. Spoznal sem njeno družino, ki je bila zelo prijazna. Osebno sem zelo užival in zdelo se je, da ona prav tako, kar je lepo,'' je povedal Federer.

Njun dan v Wimbledonu je dokumentiral ESPN v sodelovanju s fundacijo Make-A-Wish.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.