Šport
18 ogledov

Federer izpolnil željo oboževalki

roger federer beatrice tinoco Facebook
Švicarski maestro Roger Federer je izpolnil željo 18-letni Beatrizi Tinoco, ki se je med turnirjem v Wimbledonu srečala s svojim teniškim idolom.

Teniška navdušenka Beatriz Tinoco, ki je po dveh letih boja premagala zahrbtno bolezen Hodgkinov limfom, je pred začekom turnirja v Wimbledonu prejela sporočilo svojega najljubšega tenisača. Roger Federer je njo in njeno družino povabil v London, kjer je 18-letnici osebno razkazal legendarni All England Club, nato pa sta se pomerila tudi na teniškem igrišču.

''Rekel je, da sem veliko prestala in me močno objel. Začela sem jokati na njegovi rami,'' je povedala Tinocova, ki je po srečanju z zmagovalcem 17 turnirjev za grand slam svoje starše vprašala: ''Se je to res pravkar zgodilo?''

Federer: Zelo sem užival

''Mnogo ljudi ima podobne sanje, a tokrat je bilo lepo, saj sva skupaj preživela več časa. Ni šlo le za hitro snidenje. Razkazal sem ji Wimbledon, igrala sva tenis in praznovala njen rojstni dan. Spoznal sem njeno družino, ki je bila zelo prijazna. Osebno sem zelo užival in zdelo se je, da ona prav tako, kar je lepo,'' je povedal Federer.

Njun dan v Wimbledonu je dokumentiral ESPN v sodelovanju s fundacijo Make-A-Wish.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.