Federer se je izjasnil glede olimpijskih iger

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji olimpijski podprvak je potrdil udeležbo v Tokiu.
Oglej si celoten članek

Sloviti švicarski teniški igralec Roger Federer bo nastopil na letošnjih poletnih olimpijskih igrah v Tokiu, je danes sporočil švicarski olimpijski komite.

Velik rizik Đoković sporočil tvegano, a razveseljivo novico

Devetintridesetletni Švicar bo tretjič nastopil na olimpijskih igrah. V Londonu 2012 je v posamični konkurenci osvojil srebrno, v Pekingu 2008 pa v paru s Stanom Wawrinko zlato kolajno v igri dvojic.

Na olimpijskih igrah v Rio de Janeiru 2016 ni nastopil zaradi poškodbe kolena.

Obnorel splet Đokovićev sin pritegnil pozornost s tem detajlom

Kar 20-kratni zmagovalec turnirjev za grand slam se je letos prebil v osmino finala turnirja v Wimbledonu, kjer se bo danes pomeril z Italijanom Lorenzom Sonegom.

Hrvaška tiskovna agencija Hina poroča, da bo Federer edini švicarski teniški predstavnik v Tokiu, v ženski konkurenci pa bosta nastopili Belinda Benčič in Viktorija Golubić. Teniški turnir v Tokiu bo na sporedu med 24. julijem in 1. avgustom.

Besedni dvoboj Skočili sta si v lase, nadaljevanje pred novinarji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.