Federer si je priigral finale v Halleju

Foto: EPA
Foto: EPA
Federer se bo v nedeljskem finalu za odprto prvenstvo v Halleju že desetič potegoval za zmago tega turnirja. V finalu bo igral proti Italijanu Andreasu Seppiju.
Oglej si celoten članek

Švicarski igralec tenisa Roger Federer je v polfinalu turnirja v nemškem Halleju premagal hrvata Iva Karlovića s 7:6 in 7:6. Z zmago si je Federer desetič priigral finale v Halleju in bo lahko osvojil svoj 15. naslov na travnati podlagi.

Karlović pa je že včeraj poskrbel za nov svetovni rekord, saj je v četrtfinalni tekmi proti Čehu Tomasu Berdychu zadel 45 asov, toliko kot še noben teniški igralec pred njim. A tudi z močno formo pri servisih Karlović ni uspel zaustaviti Federerja.

Nekdanja številka ena tenisa Federer se bo v finalu boril proti Italijanu Andreasu Seppiju, ki je v finale napredoval po tem, ko se je njegov nasprotnik, Japonec Kei Nišikori, zaradi poškodbe predal.

Halle ATP, odprto prvenstvo na travi (1,7 milijona evrov)

Roger Federer (ŠVI/1) : Ivo Karlović (HRV/8) 7,6 (3), 7:6 (4)
Andreas Seppi (ITA), Kei Nišikori (JAP/2) 4:1, predaja  

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.