Federer: Verjetno sem popil preveč

Tudi Roger Federer si je dal duška po svojem 8. naslovu wimbledonskega zmagovalca.
Oglej si celoten članek

Švicarski teniški zvezdnik Roger Federer je v finalu wimbledona odpihnil Hrvata Marina Čilića v treh nizih ter tako postal prvi tenisač v zgodovini z osmimi naslovi na sveti travi in tudi prvi z 19. lovorikami na turnirjih za grand slam. Tudi mirni Švicar se je po takšnem uspehu nekoliko razživel.

"V glavi mi zvoni, ne vem, kaj sem počel včeraj," je dan po slavju priznal FedEx. "Verjetno sem popil preveč pijač. Po uradni večerji za zmagovalce smo odšli v nek bar, zbralo se je nekje med 30 in 40 prijateljev. Izjemno smo se zabavali," je še dodal morda celo najboljši teniški igralec vseh časov, ki je svojo osmo lovoriko na največjem teniškem turnirju na svetu osvojil pri skoraj 36 letih, rojstni dan bo praznoval 8. avgusta.

ganljivo Federerja zvilo ob pogledu na ženo in otroke

Grand Slam Rekordno in neponovljivo, Federerju osmi Wimbledon!

"V posteljo sem odšel ob petih zjutraj in nisem se dobro počutil, ko sem se prebudil. Zdaj sem že malo prišel k sebi in vesel sem zaradi tega," je novinarjem še dejal šampion iz Basla.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.