Federerju že pomagata z nasveti

Foto: Profimedia
Foto: Profimedias
Hčerki Rogerja Federerja svojemu slavnemu očetu občasno priskočita na pomoč s trenerskimi nasveti, je na tiskovni konferenci razkril polfinalist OP Avstralije.
Oglej si celoten članek

Myla Rose in Charlene Riva sta redni obiskovalki teniških obračunov očeta Rogerja Federerja, ki ga z roba igrišča spodbujata v družbi mame Mirke. 
Foto: Profimedia myla rose charlene riva Švicarski teniški as, ki je v četrtfinalu OP Avstralije premagal Tomaša Berdycha in si priigral dvoboj z Novakom Đokovićem, je razkril, kakšne nasvete mu delita šestletni dekleti.

''Ja, pravita, da moram več zadevati na črte,'' je na vprašanje, ali imata hčerki zanj kakšen koristen nasvet, odvrnil Federer.

''Menili sta, da je to dobro. Odvrnil sem 'ok, bom poskusil'. Predlagali sta, naj gledam v eno smer in odigram v drugo. Rekel sem 'ok, bom poskusil še to.' Ni tako lahko, kot mislita, vendar bom poskusil,'' je dodal zmagovalec 17 turnirjev za grand slam.

''Prejšnji dan sta me obiskali na treningu in me prosili, naj pokažem trik. Vprašal sem, katerega. 'Tistega, ko gledaš v eno smer in odigraš v drugo.' Tako da, ja, svetujeta mi, če želite. Dobri trenerki sta,'' je dodal 34-letnik.

Najuspešnejši tenisač vseh časov pa upa, da se hčerki ne bosta odpravili po njegovih stopinjah. ''Vesel bom, če se ne bosta znašli na tem igrišču. Raje bi ju podpiral v katerem drugem športu,'' je priznal veteran.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.