Šport
71 ogledov

Federerju že pomagata z nasveti

myla rose charlene riva roger federer Profimedias
Hčerki Rogerja Federerja svojemu slavnemu očetu občasno priskočita na pomoč s trenerskimi nasveti, je na tiskovni konferenci razkril polfinalist OP Avstralije.

Myla Rose in Charlene Riva sta redni obiskovalki teniških obračunov očeta Rogerja Federerja, ki ga z roba igrišča spodbujata v družbi mame Mirke. 

myla rose charlene riva | Avtor: Profimedias Profimedias
Švicarski teniški as, ki je v četrtfinalu OP Avstralije premagal Tomaša Berdycha in si priigral dvoboj z Novakom Đokovićem, je razkril, kakšne nasvete mu delita šestletni dekleti.

''Ja, pravita, da moram več zadevati na črte,'' je na vprašanje, ali imata hčerki zanj kakšen koristen nasvet, odvrnil Federer.

''Menili sta, da je to dobro. Odvrnil sem 'ok, bom poskusil'. Predlagali sta, naj gledam v eno smer in odigram v drugo. Rekel sem 'ok, bom poskusil še to.' Ni tako lahko, kot mislita, vendar bom poskusil,'' je dodal zmagovalec 17 turnirjev za grand slam.

''Prejšnji dan sta me obiskali na treningu in me prosili, naj pokažem trik. Vprašal sem, katerega. 'Tistega, ko gledaš v eno smer in odigraš v drugo.' Tako da, ja, svetujeta mi, če želite. Dobri trenerki sta,'' je dodal 34-letnik.

Najuspešnejši tenisač vseh časov pa upa, da se hčerki ne bosta odpravili po njegovih stopinjah. ''Vesel bom, če se ne bosta znašli na tem igrišču. Raje bi ju podpiral v katerem drugem športu,'' je priznal veteran.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.