FedEx ekspresno ponižal Zvereva

Foto: EPA
Foto: EPA
Švicarski teniški as Roger Federer je v četrtfinalu travnatega turnirja v Halleju z rezultatom 6:0, 6:0 ponižal Nemca Mischo Zvereva. Maestro je za dvojno kravato potreboval pičlih 40 minut.
Oglej si celoten članek

Roger Federer je očitno dobro pripravljen na tretji grand slam letošnje sezone v Wimbledonu, kar Švicar dokazuje s prepričljivimi predstavami na pripravljalnem turnirju v nemškem Halleju. Tretji igralec sveta se je v četrtfinalu pomeril z Rusom Mischo Zverevom in ga odpravil z rezultatom 6:0, 6:0.

Federer, ki je v karieri odigral 1107 obračunov, je zabeležil drugo zmago z dvojno kravato, odkar se je leta 1998 pridružil profesionalcem. Leta 2005 je na zaključnem turnirju najboljše osmerice v Šanghaju s 6:0, 6:0 premagal Argentinca Gastona Gaudia.

Švicarski velemojster v Halleju nastopa že enajsto leto in lovi šesto lovoriko na turnirju, ki služi kot uvod pred velikim vrhuncem travnate sezone na sveti travi All England Cluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.