Šport
17 ogledov

FedEx ekspresno ponižal Zvereva

roger federer EPA
Švicarski teniški as Roger Federer je v četrtfinalu travnatega turnirja v Halleju z rezultatom 6:0, 6:0 ponižal Nemca Mischo Zvereva. Maestro je za dvojno kravato potreboval pičlih 40 minut.

Roger Federer je očitno dobro pripravljen na tretji grand slam letošnje sezone v Wimbledonu, kar Švicar dokazuje s prepričljivimi predstavami na pripravljalnem turnirju v nemškem Halleju. Tretji igralec sveta se je v četrtfinalu pomeril z Rusom Mischo Zverevom in ga odpravil z rezultatom 6:0, 6:0.

Federer, ki je v karieri odigral 1107 obračunov, je zabeležil drugo zmago z dvojno kravato, odkar se je leta 1998 pridružil profesionalcem. Leta 2005 je na zaključnem turnirju najboljše osmerice v Šanghaju s 6:0, 6:0 premagal Argentinca Gastona Gaudia.

Švicarski velemojster v Halleju nastopa že enajsto leto in lovi šesto lovoriko na turnirju, ki služi kot uvod pred velikim vrhuncem travnate sezone na sveti travi All England Cluba.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.