Fenningerjeva naslednica Tine Maze

Foto: EPA
Foto: EPA
Anna Fenninger bo v prihajajoči sezoni alpskega smučanja nosila vijoličasto čelado, ki je v preteklih letih postala zaščitni znak slovenske šampionke Tine Maze.
Oglej si celoten članek

Potem ko se je Tina Maze odločila za enoletni premor od alpskega smučanja, si je sloviti proizvajalec čokoladnih izdelkov, Milka, že poiskal novega paradnega konja.

Čeprav bo Črnjanka ostala povezana s svojim dolgoletnim pokroviteljem, bo praznino ob njeni odsotnost v svetovnem pokalu zapolnila aktualna zmagovalka skupnega seštevka Anna Fenninger.

''Anna je naravna in uspešna, zatorej je popolna izbira za našo znamko,'' je povedal šef sponzorskih odločitev Dieter Heger. ''Brez čokolade ne gre. Ko treniraš na 3000 metrih nadmorske višine, potrebuješ nekaj sladkega,'' pa je povedala dvakratna dobitnica velikega kristalnega globusa.

Fenningerjeva se je pridružila skupini Milkinih zvezd, v katero sodijo Elena Curtoni, Michaela Kirchgasser, Sarka Strachova, Tessa Worley in seveda Tina Maze.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.