Šport
13 ogledov

Fenningerjeva naslednica Tine Maze

maze fenninger EPA
Anna Fenninger bo v prihajajoči sezoni alpskega smučanja nosila vijoličasto čelado, ki je v preteklih letih postala zaščitni znak slovenske šampionke Tine Maze.

Potem ko se je Tina Maze odločila za enoletni premor od alpskega smučanja, si je sloviti proizvajalec čokoladnih izdelkov, Milka, že poiskal novega paradnega konja.

Čeprav bo Črnjanka ostala povezana s svojim dolgoletnim pokroviteljem, bo praznino ob njeni odsotnost v svetovnem pokalu zapolnila aktualna zmagovalka skupnega seštevka Anna Fenninger.

''Anna je naravna in uspešna, zatorej je popolna izbira za našo znamko,'' je povedal šef sponzorskih odločitev Dieter Heger. ''Brez čokolade ne gre. Ko treniraš na 3000 metrih nadmorske višine, potrebuješ nekaj sladkega,'' pa je povedala dvakratna dobitnica velikega kristalnega globusa.

Fenningerjeva se je pridružila skupini Milkinih zvezd, v katero sodijo Elena Curtoni, Michaela Kirchgasser, Sarka Strachova, Tessa Worley in seveda Tina Maze.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.