Fergie: "Tujci padajo pogosteje"

Foto: EPA
Foto: EPA
Legendarni Škot Alex Ferguson, ki že od leta 1986 vodi Manchester United, se je odzval na navedbe Sergia Agüera. Argentinec trdi, da so domači nogometaši v angleški ligi deležni drugačnega sojenja. Fergie je prepričan, da tujci pač večkrat "zaplavajo v prazno".
Oglej si celoten članek

Perečo temo, ki se je v angleški Premier League pojavila že večkrat, je znova odprl Sergio Agüero, ki je prepričan, da so domači nogometaši deležni privilegijev. Na tekmi Manchestra Cityja in Fulhama, kjer so z 2:1 slavili meščani, sodnik po prekršku nad Pablom Zabaleto in Carlosom Tévezom ni pokazal na belo točko. Agüero je na vprašanje, ali tuji nogometaši težje priigrajo strel z bele točke, odgovoril: "Da, vedno. Tako je povsod."

Na njegove besede se je odzval Alex Ferguson, ki je povedal: "Ni se vredno pogovarjati o tem. V preteklih letih je bilo veliko igralcev, ki so 'padali', in treba je poudariti, da je bila večina tujcev."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.