Šport > Nogomet
21 ogledov

Fergie: "Tujci padajo pogosteje"

alex ferguson EPA
Legendarni Škot Alex Ferguson, ki že od leta 1986 vodi Manchester United, se je odzval na navedbe Sergia Agüera. Argentinec trdi, da so domači nogometaši v angleški ligi deležni drugačnega sojenja. Fergie je prepričan, da tujci pač večkrat "zaplavajo v prazno".

Perečo temo, ki se je v angleški Premier League pojavila že večkrat, je znova odprl Sergio Agüero, ki je prepričan, da so domači nogometaši deležni privilegijev. Na tekmi Manchestra Cityja in Fulhama, kjer so z 2:1 slavili meščani, sodnik po prekršku nad Pablom Zabaleto in Carlosom Tévezom ni pokazal na belo točko. Agüero je na vprašanje, ali tuji nogometaši težje priigrajo strel z bele točke, odgovoril: "Da, vedno. Tako je povsod."

Na njegove besede se je odzval Alex Ferguson, ki je povedal: "Ni se vredno pogovarjati o tem. V preteklih letih je bilo veliko igralcev, ki so 'padali', in treba je poudariti, da je bila večina tujcev."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.