Šport > Nogomet
21 ogledov

Fergusonu se toži po Ronaldu

manchester united alex ferguson EPA
Sir Alex Ferguson pozorno spremlja dogajanje v madridskem Realu, kjer se je zadnje čase veliko govorilo o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda. Škot si želi Portugalečeve vrnitve v vrste rdečih vragov.

Odnos med Alexom Fergusonom in Cristianom Ronaldom je vedno temeljil na velikem medsebojnem spoštovanju. Legendarni trener je eden izmed Ronaldovih glavnih mentorjev, Ferguson pa še vedno goji veliko naklonjenost do nekdanjega nogometaša Uniteda.

Potem ko je Škot izvedel, da Manchester City za Ronalda ponuja kar 200 milijonov evrov, je samozavestno zatrdil, da Portugalec nikoli ne bo podpisal za modro stran mesta, vsaj dokler je on na čelu rdečih vragov.

cristiano ronaldo alex ferguson | Avtor: EPA EPA
Daily Mail celo poroča, da je Ferguson na klub naslovil prošnjo, naj za vsako ceno Ronalda pripeljejo nazaj v United. Preden pa se aktivno vključijo v lov na enega najboljših nogometašev na svetu, želi Ferguson izvedeti, ali Ronaldo zares razmišlja o odhodu iz Madrida. ''Če zapusti Madrid, ga bo zaradi Uniteda,'' naj bi po pričevanju vira izjavil Fergie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.