Šport > Nogomet
42 ogledov

Benzema: "Ne vem, zakaj se Ronaldo kuja"

cristiano ronaldo Reuters
Karim Benzema je izrazil začudenje ob informacijah, da naj bi bil Cristiano Ronaldo v Realu nesrečen. Pravi, da ni opazil tovrstnih čustev pri svojem soigralcu.

Potem ko je Cristiano Ronaldo pretekli konec tedna oznanil, da je na Santiagu Bernabeuu žalosten, še nihče ni uspel ugotoviti, zakaj. Sam pa tudi ni razkril. Cristianov reprezentančni soigralec Nani je dejal, da je z Ronaldom vse v redu, podobnega mnenja pa je tudi Karim Benzema. "Ne vem, zakaj se Ronaldo kuja. Nisem sicer sledil zgodbi, a ga tudi nisem videl nesrečnega,“ je dejal nekdanji napadalec Lyona.

Po famozni Ronaldovi izjavi so izbruhnile številne špekulacije, ali želi portugalski superzvezdnik oditi ali si želi zgolj povišati plačo, čeprav je prek Twitterja sporočil, da njegovo trenutno razpoloženje ni pogojeno z denarjem. Benzema pa očitno ravne ne sočustvije s soigralcem. Podobno kot ne nekdanji barcelonin trener Carles Rexach: "Vrhunski igralec je. Ima vse – fizično je pripravljen, močan, ima denar, uspeh, je eden najboljših nogometašev na svetu. Ne vem, kaj bi še rad. Da je Ronaldo žalosten, je bogoskrunstvo.“ Še to: Ronaldo je zadel ob portugalski zmagi 2:1 proti Luksemburgu v petek.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.