Šport > Nogomet
24 ogledov

Ronaldo obseden s svojim videzom

cristiano ronaldo wayne rooney EPA
Angleški nogometaš Wayne Rooney je v svoji avtobiografiji razkril, da je Cristiano Ronaldo obseden s svojim videzom. ''Ronnie ne more mimo ogledala, da ne bi občudoval svojega odseva,'' je zapisal Rooney.

Cristiano Ronaldo | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Biografija Wayna Rooneya je trenutno eno najbolj zanimivih čtiv na otoku, še posebej, ker Anglež razkriva marsikatero sočno podrobnost o drugih slavnih nogometaših. Med drugim se je napadalec Manchester Uniteda obregnil tudi ob Cristiana Ronalda, s katerim sta skupaj igrala za rdeče vrage, preden se je CR7 preselil k Real Madridu. ''V slačilnici na Old Traffordu je ob sedežu Ronalda ogledalo. V času, ko sem igral z njim, sem opazil, da ne more mimo ogledala, da ne bi občudoval svojega odseva, četudi se odpravlja na igrišče,'' je zapisal Rooney.

Šestindvajsetletnik je spregovorili tudi o Portugalčevi odločenosti, da postane najboljši nogometaš na svetu. ''Na treningu nam je vedno govoril, da si želi postati najboljši nogometaš na svetu, da si nadvse želi biti najboljši. Vztrajen je dovolj, da mu lahko uspe. Vsa čast mu za to,'' je zapisal Rooney.

Komentarjev 1
  • Avatar roksa
    roksa 17:27 09.september 2012.

    Gelmaister pač!!!!!!!