Šport > Nogomet
22 ogledov

''Kam lahko greš iz Uniteda?''

rooney manchester city manchester united EPA
Nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney je svojim delodajalcem zatrdil, da si želi na Old Traffordu ostati, dokler ga bodo želeli. S tem je vsaj nekoliko utišal tiste, ki so ga že videli na izhodnih vratih rdečih vragov.

Angleški nogometaš Wayne Rooney, ki še vedno okreva po urezini na desnem stegnu, si želi ostati pri Manchester Unitedu. Nedavno so se pojavile govorice o koncu njegove ''nedotakljivosti'', svoje pa je dodal še domneven spor med njim in Alexom Fergusonom. Toda Rooney trdi, da bi svojo kariero z veseljem zaključil na Old Traffordu. ''Bi lahko ostal še 10 let? Upam. Dokler me želijo, bom ostal. Upam, da zelo dolgo časa,'' je povedal Rooney. ''Bodimo iskreni, kam pa lahko greš iz Uniteda? To je največji klub na svetu,'' je dodal 26-letnik.

Anglež je v svoji avtobiografiji oznanil, da si želi kasneje v karieri zasedati položaj vezista, medtem ko se zaveda, da s prihodom Robina van Persieja njegova minutaža na zelenici ni več samoumevna. ''Ne moreš kar pričakovati, da boš igral. Vedno sem trdo delal, da bi si zagotovil mesto na zelenici. Trenutno trdo delam v telovadnici, da bom pripravljen na vrnitev, ko me bodo potrebovali. Konkurenca je dobra za vse. Borimo se za mesto v ekipi,'' je povedal Rooney. Navdih za igranje kasneje v svoji karieri bo Anglež iskal v svojih soigralcih. ''Poglejte Ryana Giggsa in Paula Scholesa in kako uspešna sta - vzor vsem nam,'' je zaključil zvezdnik rdečih vragov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.