Šport > Nogomet
20 ogledov

Wayne Rooney ni več nedotakljiv

wayne rooney poškodba Reuters
Nogometaš Manchester Uniteda Wayne Rooney se je grdo poškodoval na obračunu s Fulhamom. Anglež je v sodnikovem podaljšku utrpel globoko rano na stegenski mišici in bo predvidoma odsoten štiri tedne.

Wayne Rooney je na tekmi Manchester Uniteda in Fulhama na igrišče prišel šele v drugem počasu, saj sta napadalno konico tvorila novinca, Robin van Persie in Šindži Kagawa, ki sta zabeležila svoj strelski prvenec.

Rdeč vragi so obračun dobili z rezultatom 3:2, Rooney pa je poškodbo staknil, ko je poskušal preprečiti poskus Huga Rodallega. ''Grda poškodba. Obiskal je bolnišnico in vse kaže, da bo odsoten štiri tedne. Bila je nesreča,'' je povedal Alex Ferguson, ki krivde ne pripisuje nogometašu Fulhama, ki je nesrečno pristal na Rooneyjevi nogi.

V svetovnih medijih pa se vse bolj poraja vprašanje, ali je nedotakljivost Wayna Rooneya v dresu Uniteda pod vprašajem. Ob veliki konkurenci novih okrepitev bi se lahko Anglež kmalu boril za obstanek v začetni enajsterici.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.