Šport > Nogomet
19 ogledov

Ferguson hoče še več okrepitev

alex ferguson shinji kagawa nick powell Reuters
Sir Alex Ferguson je zadovoljen s prihodom nekaterih novih igralcev v Manchester United, vendar priznava, da bi rad v svoje vrste pred koncem prestopnega roka zvabil vsaj še enega nogometaša. Novi okrepitvi rdečih vragov sta postala Shinji Kagawa in Nick Powell.

Legendarni Alex Ferguson, ki na klopi Manchester United gospodari že več kot dve desetletji, si v poletnem prestopnem roku želi v Manchester pripeljati še kakšnega nogometaša. Prekaljeni Škot je razkril, da je težje sklepati nove pogodbe po pravkar končanem velikem tekmovanju. Kljub temu pričakuje, da se bo rdečim vragom pridružil še kakšen nogometaš, ki bi jim pomagal do novega naslova v Premier ligi, ki so ga lani po zaslugi gol razlike izgubili v boju z Manchester Cityjem.

''Lahko bi pripeljali enega, morda celo dva nogometaša,'' je povedal Ferguson. ''Po velikem mednarodnem turnirju je na trgu nekaj zamude. Zdaj, ko je evropsko prvenstvo končano, poskušamo koga pripeljati,'' je dodal Škot, ki je navdušen nad prihodom Kagawe in Powella. ''Vedno smo bili uspešni, kar zadeva pridobivanje igralcev po koncu sezone. Za Kagavo smo se pogajali več tednov, medtem ko smo

Shinji Kagawa Šindži Kagava Šinji Sinji gol zadetek veselje proslavljanje slavje | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main
pri Powellu vedeli, da nam bo Dario Gardi pomagal čim hitreje skleniti posel,'' je povedal Ferguson, ki računa predvsem na dobre predstave Kagawe, saj je ta lani z Borussio Dortmund osvojili prvo mesto v nemški Bundesligi. ''Igral bo bolj spredaj kot Powell. Ne smemo pričakovati, da bo en igralec spremenil našo igro, a lahko bi veliko pripomogel. Če bo še naprej zadeval, bo za nas zelo koristen,'' je povedal priljubljeni Fergie.

Komentarjev 1
  • bojovi 15:13 13.julij 2012.

    Še Lucasa Mouro pripelji SAF in mislim da bo to vse za to sezono.