Ferguson: Bolt bi lahko debitiral proti Realu

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Sir Alex Ferguson je razkril, da bi najhitrejši človek na planetu Usain Bolt v dresu Manchester Uniteda debitiral prihodnje leto na prijateljskem obračunu proti Real Madridu.
Oglej si celoten članek

Usainu Boltu bi se lahko uresničila velika želja, da zaigra v dresu svojega ljubljenega kluba. Sloviti Alex Ferguson je namignil, da bi najhitrejšega zemljana lahko uporabil prihodnje leto na dobrodelni prijateljski tekmi proti Real Madridu.

"Usain je velik navjiač Uniteda. Zanimivo je, da je dejal, da bi rad zaigral na humanitarni tekmi. To bi bilo odlično in naslednje leto, ko bomo znova igrali proti legendam Real Madrida, bi mu lahko ponudil priložnost in videl, kako mu bo šlo," je Škot dejal za Inside United.

Eden glavnih zvezdnikov olimpijskih iger v Londonu je sicer že treniral z ekipo rdečih vragov in celo izjavil, da se je za mesto v ekipi Uniteda pripravljen odpovedati tudi atletiki.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.