Šport > Nogomet
34 ogledov

Ferguson: Bolt bi lahko debitiral proti Realu

usain bolt manchester united Reuters
Sir Alex Ferguson je razkril, da bi najhitrejši človek na planetu Usain Bolt v dresu Manchester Uniteda debitiral prihodnje leto na prijateljskem obračunu proti Real Madridu.

Usainu Boltu bi se lahko uresničila velika želja, da zaigra v dresu svojega ljubljenega kluba. Sloviti Alex Ferguson je namignil, da bi najhitrejšega zemljana lahko uporabil prihodnje leto na dobrodelni prijateljski tekmi proti Real Madridu.

"Usain je velik navjiač Uniteda. Zanimivo je, da je dejal, da bi rad zaigral na humanitarni tekmi. To bi bilo odlično in naslednje leto, ko bomo znova igrali proti legendam Real Madrida, bi mu lahko ponudil priložnost in videl, kako mu bo šlo," je Škot dejal za Inside United.

Eden glavnih zvezdnikov olimpijskih iger v Londonu je sicer že treniral z ekipo rdečih vragov in celo izjavil, da se je za mesto v ekipi Uniteda pripravljen odpovedati tudi atletiki.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.