Ferguson: "Modrić je najboljši"

Foto: Reuters Luka Modrić (Foto: Reuters)
Za Luko Modrića se je odločil trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, ko so ga povprašali o najboljšem nogometašu v Premier League. Harry Redknapp roti upravo, naj ga ne proda.
Oglej si celoten članek

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je na vprašanje novinarjev, kdo je zanj najboljši nogometaš v Angliji, odvrnil: "Luka Modrić. Jack Wilshere pa se je res izkazal kot krasen mladi talent." Za najboljšega trenerja bi Ferguson izbral Blackpoolovega Iana Hollowaya: "Če združimo dosežke in pogoje, v katerih dela, postane jasno, da je opravil fantastičen posel."

Po izboru Združenja angleških profesionalnih nogometašev (PFA) je najboljši nogometaš te sezone v Premier League Gareth Bale (Tottenham), najboljši mladi igralec pa Jack Wilshere (Arsenal). Nogometni novinarji so za najboljšega izbrali Scotta Parkerja iz West Hama.

"Če prodate Modrića, Bala in Rafaela van der Vaarta, se morate sprijazniti z dejstvom, da se bomo borili le za sredino lestvice," pa je upravi Tottenhama sporočil trener Harry Redknapp: "Poskušamo biti ekipa za Ligo prvakov. To pa nam ne bo uspelo, če bomo prodajali igralce." Tottenham je trenutno s tekmo manj peto moštvo lige.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.