Šport > Nogomet
17 ogledov

Ferguson: "Modrić je najboljši"

Luka Modrić (Foto: Reuters) Reuters
Za Luko Modrića se je odločil trener Manchester Uniteda Alex Ferguson, ko so ga povprašali o najboljšem nogometašu v Premier League. Harry Redknapp roti upravo, naj ga ne proda.

Trener Manchester Uniteda Alex Ferguson je na vprašanje novinarjev, kdo je zanj najboljši nogometaš v Angliji, odvrnil: "Luka Modrić. Jack Wilshere pa se je res izkazal kot krasen mladi talent." Za najboljšega trenerja bi Ferguson izbral Blackpoolovega Iana Hollowaya: "Če združimo dosežke in pogoje, v katerih dela, postane jasno, da je opravil fantastičen posel."

Po izboru Združenja angleških profesionalnih nogometašev (PFA) je najboljši nogometaš te sezone v Premier League Gareth Bale (Tottenham), najboljši mladi igralec pa Jack Wilshere (Arsenal). Nogometni novinarji so za najboljšega izbrali Scotta Parkerja iz West Hama.

"Če prodate Modrića, Bala in Rafaela van der Vaarta, se morate sprijazniti z dejstvom, da se bomo borili le za sredino lestvice," pa je upravi Tottenhama sporočil trener Harry Redknapp: "Poskušamo biti ekipa za Ligo prvakov. To pa nam ne bo uspelo, če bomo prodajali igralce." Tottenham je trenutno s tekmo manj peto moštvo lige.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.