Ferguson: Mourinho me lahko zamenja

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener Manchestra Uniteda Sir Alex Ferguson je kot možnega naslednika omenil trenerja Reala Madrida Joséja Mourinha.
Oglej si celoten članek

70-letni Sir Alex Ferguson je na klop rdečih vragov sedel davnega leta 1986. Angleški mediji že dlje ugibajo, kdo bi ga po upokojitvi utegnil naslediti na klopi Manchestra Uniteda.

Ferguson je odgovor ponudil kar sam: "José Mourinho. Uspe mu lahko povsod, kamor pride," je o 49-letnemu Portugalcu laskavo spregovoril Škot in dodal, da si nikoli ne bi mislil, da bo nekdo, ki ni bil profesionalni nogometaš, tako dober trener.

"Mourinho ima močno osebnost. Še vedno se spomnim njegove prve tiskovne konference, ko je bil na klopi Chelseaja. Mislil sem si, kaj se pa gre, ko jim je govoril, jaz sem tisti posebni (the special one), mi ne izgubljamo tekem," pravi Ferguson.

Sir Alex je priznal, da je rad v družbi nekdanjega trenerja Chelseaja: "Ko vstopi v mojo pisarno, se zna pošaliti na svoj račun. To je tisto, kar imam rad pri njem, pa tudi to, da v nogometu šteje le rezultat."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.