Šport > Nogomet
18 ogledov

Ferguson: Mourinho me lahko zamenja

manchester united alex ferguson EPA
Trener Manchestra Uniteda Sir Alex Ferguson je kot možnega naslednika omenil trenerja Reala Madrida Joséja Mourinha.

70-letni Sir Alex Ferguson je na klop rdečih vragov sedel davnega leta 1986. Angleški mediji že dlje ugibajo, kdo bi ga po upokojitvi utegnil naslediti na klopi Manchestra Uniteda.

Ferguson je odgovor ponudil kar sam: "José Mourinho. Uspe mu lahko povsod, kamor pride," je o 49-letnemu Portugalcu laskavo spregovoril Škot in dodal, da si nikoli ne bi mislil, da bo nekdo, ki ni bil profesionalni nogometaš, tako dober trener.

"Mourinho ima močno osebnost. Še vedno se spomnim njegove prve tiskovne konference, ko je bil na klopi Chelseaja. Mislil sem si, kaj se pa gre, ko jim je govoril, jaz sem tisti posebni (the special one), mi ne izgubljamo tekem," pravi Ferguson.

Sir Alex je priznal, da je rad v družbi nekdanjega trenerja Chelseaja: "Ko vstopi v mojo pisarno, se zna pošaliti na svoj račun. To je tisto, kar imam rad pri njem, pa tudi to, da v nogometu šteje le rezultat."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.