Šport > Nogomet
11 ogledov

''Nihče si ne more privoščiti Ronalda''

alex ferguson EPA
Trener Manchestra Uniteda Alex Ferguson je priznal, da si rdeči vragi ne morejo privoščiti Cristiana Ronalda. Portugalec naj bi bil nezadovoljen v Madridu, vrnitev na Old Trafford pa po besedah škotskega trenerja ni najbolj verjetna.

cristiano ronaldo | Avtor: EPA EPA
Manchester United je na sobotni tekmi angleške premier lige z 0:1 klonil proti Norwich Cityju, po tekmi pa so Alexa Fergusona vprašali, ali si želi vrnitve Cristiana Ronalda na Old Trafford. ''Mislim, da se to ne bo zgodilo, čeprav bi rad verjel, da se bo,'' je povedal Ferguson.

Španski viri so nedavno poročali, da je Ronaldo nezadovoljen v Madridu, govorice pa so ušle izpod nadzora, ko je Portugalec z lepilnim trakom prelepil Realov grb na svoji trenirki. Obstaja možnost, da Ronaldo poleti zapusti špansko prestolnico, a vrnitev k Manchestru Unitedu, katerega dolg znaša 359,7 milijona funtov, je v tem trenutku nemogoča. ''Pogovarjamo se o ogromnih količinah denarja. Kakšna je njegova vrednost? Ronaldo je telesno pripravljen, nikoli poškodovan in nikdar ne izpusti tekme,'' je dodal legendarni Škot.

Ferguson: ''Kdo si ga lahko privošči?''

Ronaldo je Manchester United zapustil leta 2009, pri Realu pa so zanj odšteli rekordnih 94 milijonov evrov - nakup, ki ga ne obžalujejo. ''Vedno si je želel igrati za Real. To so bile njegove otroške sanje, vendar ne trdim, da bo ostal za vedno. Obstaja možnost, da odide, a nikoli ne veš. Zagotovo ga je nemogoče kupiti. Kdo si ga lahko privošči? Kakšna ruska ekipa bi ga lahko kupila. Ali mislite, da bi hotel v Rusijo?'' je z retoričnim vprašanjem zaključil Fergie.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.