Šport > Nogomet
33 ogledov

Ronaldo še ni odgovoril na SMS Navarra

Ronaldo Navarro poškodba razbita arkada Reševalni pas/Twitter
David Navarro, ki je na zadnji ligaški tekmi med Levantejem in Real Madridom s komolcem razbil arkado Cristianu Ronaldu, je po poročanju španskih medijev poslal SMS-sporočilo Portugalcu, na katerega pa ni dobil odgovora. Ronaldo je prek Twitterja sicer že sporočil, da se počuti mnogo bolje.

"Videl sem, da sem te hudo poškodoval, zato bi se rad opravičil," naj bi Cristianu Ronaldu v sporočilu zapisal David Navarro, ki je Portugalcu v prvih minutah tekme med Levantejem in Real Madridom razbil arkado. Na odgovor Ronalda nekdanji član Valencie še čaka, poročajo španski mediji.

Ronaldo se je s poškodovano arkado nad levim očesom sicer zglasil na zboru portugalske reprezentance pred tekmo z Gabonom, kjer pa preventivno vseeno ne bo nastopil. Po vsej verjetnosti bo trenerju Joséju Mourinhu na voljo za naslednjo ligaško tekmo z Athleticom Bilbaom.

Razmišlja o kozmetični operaciji

Po besedah reprezentančnega zdravnika Henriqueja Jonesa je bil Ronaldo omotočen, težave pa je imel tudi z vidom in glavobolom. Po poročanju španskega športnega dnevnika As Portugalec še vedno ne more povsem odpreti svojega levega očesa, razmišlja pa tudi o manjši kozmetični operaciji.

"Hvala za sporočila, ki sem jih prejel v zadnjih dneh. Počutim se bolje in upam, da bom kmalu spet stoodstoten," je prek Twitterja že sporočil Ronaldo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.