Šport > Nogomet
66 ogledov

Cristiano Ronaldo v bolnišnici

cristiano ronaldo EPA
Na tekmi španske nogometne lige med Realom Madridom in Levantejem jo je skupil prvi zvezdnik belega baleta Cristiano Ronaldo. Portugalec je v obraz dobil udarec s komolcem, a kljub temu dosegel prvi gol za galaktike. Pred drugim polčasom ga je zamenjal Rául Albiol.

V drugi minuti tekme med Realom Madridom in Levantejem je David Navarro s komolcem pokosil Cristiana Ronalda. Portugalec se je sesedel na tla z okrvavljenim očesom, nato pa za nekaj minut zapustil igrišče, kjer so ga oskrbeli Realovi zdravniki. Delivec pravice Muñiz Fernández za incident ni dosodil prekrška, Ronaldo pa se je kmalu vrnil na zelenico in v 21. minuti Real popeljal v vodstvo.

David Navarro je znan po grobi in umazani igri. Leta 2006 je na tekmi lige prvakov med Valencio in Interjem zlomil nos Nicolása Burdissa in dobil šest mesecev prepovedi igranja. V svoji karieri v La Ligi je prejel 59 rumenih in pet rdečih kartonov.

Ronaldo na preiskavah

Ronaldo je moral zaradi udarca v glavo v noči na ponedeljek v bolnišnico na preiskave. Proti Levanteju je odigral samo prvi polčas, v drugem pa ga je nadomestil Rául Albiol. Trener Reala José Mourinho je pojasnil, da je Ronaldo "zelo slabo videl na obe očesi in zato ni mogel nadaljevati tekme." Po zadetku Ronalda je izenačil Angel Luis Rodriguez Diaz (62.), kraljevemu klubu pa je novo zmago prinesel 20-letni Alvaro Morata (84.), ki je v igro vstopil s klopi. Real na tretjem mestu lige s 23 točkami in za vodilno Barcelono zaostaja za osem točk, Atlético iz Madrida pa je drugi (28), tri točke za Barcelono. Slednja je zmagala v gosteh pri ekipi Mallorce s 4:2, med strelci pa je bil tudi Lionel Messi, ki je zadel v 44. in 70. minuti.

Izpustil bo tekmo z Gabonom

Kapetan portugalske nogometne reprezentance v sredo ne bo igral na prijateljskem srečanju z Gabonom v Librevillu; to so sporočili po pregledu reprezentančnih zdravnikov, ki so ga opravili zaradi težav nogometaša z vidom.

Opravičilo Navarra

David Navarro se je za svojo potezo že opravičil preko uradne strani nogometnega kluba Levante. ''Bila je nesreča. Nisem hotel poškodovati Ronalda. Takšne stvari se zgodijo in žal mi je, da sem ga poškodoval,'' je zapisal Navarro, ki je Portugalcu tudi osebno zaželel čim hitrejše okrevanje.

Komentarjev 1
  • lunnatic 21:21 16.november 2012.

    Lep pozdrav, javljam se iz sSlovenije, kjer nujno potrebujemo tvojo pomoc! http://skrci.me/fyGGy sSlovenija je le ena izmed mnogih držav v igri , kjer se države bojujejo med seboj za razlicna ozemlja. Trenutno sSlovenija obsega vse njene osnovne regije, hkrati pa ...prikaži večpa okupiram 2 nemški regiji ter celotno Švico. V kratkem nam potece Non-Agressive pakt z Italjani ter Madžari in temu verjetno sledi vojna. Slovenci sicer imamo tesna zavezništva z Grki in Izraelci, ker ne želimo izgubiti neodvisnosti in pasti pod tujo kontrolo potrebujemo tvojo pomoc!Še malo o sami igri: vsaj uporabnik zacne kot normalen perbivalec sSlovenije in vojak, vendar pa lahko z nekaj potrpljenja napredujete ter postanete predsednik, kongresnik, pisec casopisov, vodja vojaških enot ali pa preprosto ostanete zvest vojak. Igra ne vzame veliko casa, približno 10 minut na dan, a je hkrati zelo zanimiva, predvsem zaradi tekmovalnosti in povezanosti Slovencev med seboj.Igra trenutno šteje nekaj vec ko