Ferguson prodaja vina, vredna 3,5 milijona

Foto: Reuters
Foto: Reuters
Legendarni trener angleškega nogometnega velikana Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, bo na dražbi v Hongkongu in v Londonu prodajal svojo zbirko vin.
Oglej si celoten članek

Ferguson je velik ljubitelj in zbiratelj vin, več kot 75 odstotkov dragocene kolekcije pa je iz najbolj ekskluzivnega vinorodnega okoliša na svetu – Domaine de la Romanée-Contija, ki je v francoski pokrajini Burgundiji. Dražbena hiša Christie's ocenjuje, da je vrednost 5.000 steklenic vin 3,5 milijona evrov.

V Christie's verjamejo, da vina ne bodo pritegnila le oboževalcev Alexa Fergusona, ampak prave ljubitelje vin. Prva dražba bo 24. maja v Hongkongu, ko načrtujejo, da bodo prodali 60 odstotkov zbirke. Druga dražba bo junija v Londonu, ko bo na voljo 30 odstotkov kolekcije, preostalih deset pa bo na voljo prek spleta.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 18:33 16. April 2014.

    A še nimaš dovolj dnara ...

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.