Fergusonu se toži po Ronaldu

Foto: EPA
Foto: EPA
Sir Alex Ferguson pozorno spremlja dogajanje v madridskem Realu, kjer se je zadnje čase veliko govorilo o nezadovoljstvu Cristiana Ronalda. Škot si želi Portugalečeve vrnitve v vrste rdečih vragov.
Oglej si celoten članek

Odnos med Alexom Fergusonom in Cristianom Ronaldom je vedno temeljil na velikem medsebojnem spoštovanju. Legendarni trener je eden izmed Ronaldovih glavnih mentorjev, Ferguson pa še vedno goji veliko naklonjenost do nekdanjega nogometaša Uniteda.

Potem ko je Škot izvedel, da Manchester City za Ronalda ponuja kar 200 milijonov evrov, je samozavestno zatrdil, da Portugalec nikoli ne bo podpisal za modro stran mesta, vsaj dokler je on na čelu rdečih vragov.

Foto: EPA cristiano ronaldo alex ferguson Daily Mail celo poroča, da je Ferguson na klub naslovil prošnjo, naj za vsako ceno Ronalda pripeljejo nazaj v United. Preden pa se aktivno vključijo v lov na enega najboljših nogometašev na svetu, želi Ferguson izvedeti, ali Ronaldo zares razmišlja o odhodu iz Madrida. ''Če zapusti Madrid, ga bo zaradi Uniteda,'' naj bi po pričevanju vira izjavil Fergie.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.