Ferkova prehitela le tri tekmovalke

Foto: Profimedia Tina Weirather.
Tina Weirather.
V Lake Louisu je bila na prvem treningu smuka najhitrejša Tina Weirather.
Oglej si celoten članek

Na prvem treningu smukov za svetovni pokal alpskih smučark v Lake Louisu se edina slovenska predstavnica Maruša Ferk uvrstila v ozadje. Z zaostankom petih sekund in 54 stotink je zasedla 54. mesto, prehitela je le tri tekmovalke, dve pa nista prišli do cilja.

Na treningu je bila najhitrejša Tina Weirather, razlike na vrhu pa so bile minimalne. Italijanka Elena Fanchini je zaostala dve, njena rojakinja Sophia Goggia tri, veleslalomska junakinja začetka sezone Nemka Viktoria Rebensburg 13, še ena Italijanka Johanna Schnarf 14, Švicarka Lara Gut pa 17 stotink sekunde.

V Lake Louisu bosta smukaški tekmi v petek in soboto, v nedeljo bo še superveleslalom.

Slalom Dve Slovenki pri točkah

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.