Ferkova že v soboto nazaj na sneg

Foto: Žurnal24 Videti je bilo slabo, a z Marušinimi kolenskimi vezmi je vse v redu. (Foto: Reut
S slovensko alpsko smučarko Marušo Ferk, ki se je poškodovala na nedeljskem superveleslalomu za svetovni pokal v Lake Louisu, je vse v redu in bo nastopila že v soboto v St. Moritzu.
Oglej si celoten članek

Odločitev je sprejelo strokovno vodstvo po zadnjem za smučarko zelo ugodnem zdravniškem pregledu. "Pregled pri zdravniku je pokazal, da je koleno stabilno in da si Maruša ni poškodovala nobenih vezi. Čeprav ni poškodbe, pa je dobila tako močan udarec, da mora jemati sredstva za zmanjševanje bolečine. Trenutna odločitev je, da bo Maruša odpotovala v St. Moritz, kjer bo startala le superveleslalom. Po superveleslalomu pa se bo vrnila domov. Za naprej pa bomo videli, kako bo," je ob robu današnje novinarske konference ob vrnitvi smučarske reprezentance s severnoameriške turneje povedal trener ženske ekipe za hitri disciplini Gregor Šparovec.

Zle slutnje, da bo začetek sezone za Ferkovo izgubljen, se niso uresničile. Ferkova je zelo dobro formo pokazala na ženskem smuku v Lake Louisu s 17. mestom, na uvodnem slalomu v Leviju pa je bila 24.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.