FIA kaznovala Ferrari, mehanik objavil prvo fotografijo

Foto: Epa ferrari
Mednarodna avtomobilistična zveza (FIA) je rdečim iz Maranella izrekla denarno kazen.
Oglej si celoten članek

Scuderia Ferrari bo zaradi ponesrečenega postanka Kimija Räikkönena, v katerem jo je grdo skupil nepazljivi mehanik Francesco Cigarini, morala plačati denarno kazen v višini 50.000 evrov.

Grozljiv prizor Räikkönen zlomil nogo mehaniku

Tako so po zaslišanju odločili pristojni komisarji Mednarodne avtomobilistična zveza (FIA), ki so v obrazložitvi kazni zapisali, da je Ferrari ogrožal varnost svojega osebja in povzročil poškodbo.

Cigarini je v nesreči utrpel dvojni zlom noge in v bolnišnici uspešno prestal operacijo. "Operacija je uspela. Rad bi se zahvalil vsem, ki jih je skrbelo zame. Nič drugega, samo velika hvala. Objem," je zapisal na Instagramu.

Vn Bahrajna Vettlova zmaga v senci bizarne nesreče v boksu

Odzval se je tudi Räikkönen, ki je mehaniku sporočil: "Hitro okrevaj, prijatelj."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.