Fiba začela prodajo vstopnic za SP v Španiji

Foto: EPA
Foto: EPA
Mednarodna košarkarska zveza (Fiba) je v ponedeljek začela prodajo vstopnic za letošnje košarkarsko svetovno prvenstvo v Španiji (od 30. 8. do 14. 9.).
Oglej si celoten članek

Zaenkrat so v prodaji vstopnice za skupinski del, za drugi krog najboljših 16 ekip in za četrtfinale, so danes sporočili z Mednarodne košarkarske zveze (Fiba)Za skupinski del tekmovanja, predtekmovalne skupine so v Bilbau, Granadi, Sevilli in na Gran Canarii, kjer bo igrala tudi Slovenija, so na voljo dnevne vstopnice po 27 evrov. Z njimi si bo mogoče ogledati tri tekme na dan.

V drugem delu tekmovanja se bo najboljših 16 ekip preselilo v Madrid in Barcelono, dnevne vstopnice pa bodo stale 60 evrov. Dnevne vstopnice za četrtfinale, po dve tekmi na dan, stanejo 80 evrov.

Vstopnice za finale, tekmo za tretje mesto in polfinale bodo šle v prodajo 1. julija. Takrat se bo začela tudi prodaja vstopnic za posamične tekme.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.